dimarts, 19 de gener del 2010

BARONIA DE SAS MUSIC FESTIVAL+PREMIS SERRALLONGA 2010




























Nou èxit de la Baronia de Sas, amb el lliurament dels premis de la segona edició dels Premis Serralonga. Tot i que s'esperaven tant a Fèlix Millet i Domingo Álvarez, cap dels dos es va presentar per recollir els seus respectius tricornis negres.

Pel que fa al lliurament dels trabucs, Miquel Calzada i Olivella va grabar un missatge per a tots els assistents, on, a més de donar les gràcies pel premi, es va escusar per no poder anar a recollir el premi personalment a La Mirona. Els que sí que el varen recollir, i a més, amb una ovació de gal·la, varen ser els representants de l'Agrupació Escolta Sant Cugat de Salt.

Un dels punts importants de la nit va venir quan es va fer oficial el lliurament del Premi Especial Trabuc d'Or a l'actual President del FC Barcelona, Joan Laporta, per la seva tasca de defensa del nostre país. Tot i que a l'hora del lliurament del Premis, s'estava disputant el FC Barcelona-Sevilla, el president va deixar enregistrat un sentit, emotiu i orgullós missatge, ple d'intencions per a un futur, no gaire llunyà.
(Degut a la possible utilització de les imatges per part de la caberna mediàtica, no pengem el vídeo del President Laporta, primer per no traïr la confiança que ha tingut amb la Baronia de Sas, i segon, per evitar la demagogia d'alguns mitjans de comunicació).

Un cop finalitzat el lliurament de premis, es va iniciar el Baronia de Sas Music Festival amb un espectacular concert del Rock'n Roll Brothers.

BdSAS MUSIC FESTIVAL '09 / PREMIS SERRALLONGA.

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing