dimecres, 2 de juliol del 2008

MACRO FESTA DE CELEBRACIÓ DELS 60 D'EN FONSU I EN LLORENÇ



El dissabte passat a la Mirona de Salt, els amics de la Baronia de Sas, en Fonsu i en LLorenç varen organitzar una festa de celebració dels seus 60 anys.
Amb l'assistència de membres del CG de la BdeSAS encapçalada pel Baró Flamicell i el Cap d'Estat del pais veí, SSMM que va oficiar l'acte de felicitació amb una regust Escolàstic-Funk, com ha d'esser, en aquests aconteixaments, i amb la sorpresa general dels cents d'assistens a la festa.
La festa amb una organització impecable que en alguns moments va ratllar la perfecció...va permetre als assistens degustar uns magnifics vins i caves i un excelent pica-pica a base d'embotits i formatges d'ultima generació. No hi varen faltar grups musicals, cantants grove, i parlaments d'alguns invitats. El fi de festa va tenir un toc Baronial amb una Jam Session digna dels millors locals Londinecs, on la condició Escolàstica-funk va pendre forma...
En definitiva, una fantastica i formidable festa digna del més estil Sastalà. Duran la celebració dels 60, el Baró Flamicell i SSMM varen fer una petita cimera, on la generositat del Monarca es va fer palesa entregant duran la festa un titol nobiliari als dos amics, que a partir d'avui els hi permetra esser ciutadans de la Baronia de Sas.

BdSAS MUSIC FESTIVAL '09 / PREMIS SERRALLONGA.

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing